Yolumuz Devrim Aşkımız Devrim | DevrimForum |
Forumumuzda Daha İyi Vakit Geçirip Devrim ... İle İlgili Konular Hakkında Bilgi Alıp "Ulusal Kurtuluş Örgütü (UKÖ) " Ne Katılıp Burada Okuduğumuz Ve Aldığımız Bigileri Gerçek Hayatta da Yapabilmemiz İçin Sitemize Kayıt Olup "Ulusal Kurtuluş Örgütü (UKÖ) " Ne Katılmak İsterseniz "Ulusal Kurtuluş Örgütü (UKÖ) " Konusuna Gelip Başvuru Yapabilirsiniz İyi Forumlar Wink

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzda Daha İyi Vakit Geçirip Devrim ... İle İlgili Konular Hakkında Bilgi Alıp "Ulusal Kurtuluş Örgütü (UKÖ) " Ne Katılıp Burada Okuduğumuz Ve Aldığımız Bigileri Gerçek Hayatta da Yapabilmemiz İçin Sitemize Kayıt Olup "Ulusal Kurtuluş Örgütü (UKÖ) " Ne Katılmak İsterseniz "Ulusal Kurtuluş Örgütü (UKÖ) " Konusuna Gelip Başvuru Yapabilirsiniz İyi Forumlar Wink
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sınıfta Kalmak…

2 posters

Sınıfta Kalmak… Empty Sınıfta Kalmak…

Mesaj  Mustafa Alacı Paz Nis. 19, 2009 8:16 am

Sınıfta Kalmak…

Bu gün dünya kapitalizmi bir evre değiştirirken , henüz kapitalizm emekçilere asıl zulmü göstermemişken “insanın insanı sömürmediği bir düzen” “Sosyalizm” adına neler yapıldığını şöyle geri çekilip izleme fırsatı yakaladım. Proleteryanın tokatını yemiş sapma peşinden koşanları okuduktan sonra son zamanlarda marksizmi aştığı söyleyip hegelle yarışan deli saçması yazıları okuma fırsatını da malesef buldum. Lenin ulusal mücadele sınırları net bir şekilde çizip mücadelenin devrimcilerin önderliğinde ilerici bir durum yaratacağını söylerken, zamanın koşullarında ilericiliği bulunan bir taktiği teorileştiren, ulusal mücadelenin önderliğindeki devrimcileri de üzülerek izledim. Ama karamsar değilim çünkü tarih öğretti. Biliyorum. Nasıl ki geçmiş dönemlerin sapma ve dönekleri bensteinler kautsukyler troçkiler yazının başında bahsettiğim gibi proleteryanın tokatını yedi, bu günün sapma ve dönekleri o tokattan payına düşenleri kuşkusuz alacaklardır. Ulusal mücadeleye gelince şu an yaşananları çok fazla yadırgamıyorum doğası gereği bütün imkanlarıyla işbirlikçiliğini konuşturuyor. Elbette bu günün ezilen halkı bilinçlenecek ve devrim adına sosyalizm adına sınıfın öncü partisi saflarında mücadeleye katılacaklardır. Bu günün gerçek komünist devrimcileri zaten bu deli saçmalarına inanmayacaktır. Ezilen halkın mücadelesine gönülden destek verirken ezilmenin sadece bir ulus meselesi olmadığını ve bir sömüren - sömürülen çelişkisinden ibaret olduğunu, sorunun bir emek – sermaye çelişkisi olduğunu ulusal mücadele içerisinde yer alan emekçilere anlatacaklar ve bilinçlendireceklerdir.

YAŞANIN MARKS ENGELS LENİN VE STALİN YOLDAŞLARIN IŞIKLI YOLU!
YAŞASIN İŞÇİ SINIFININ MÜCADELESİ!
YAŞASIN DEVRİM VE SOSYALİZM!
YAŞASIN KOMÜNİZM!
Mustafa Alacı
Mustafa Alacı
Administrator
Administrator

+ Rep : 0

https://devrim.all-up.com

Sınıfta Kalmak… Empty Geri: Sınıfta Kalmak…

Mesaj  musty1225 Salı Nis. 21, 2009 11:35 am

Teşkkürler...

musty1225
Co Admin
Co Admin

+ Rep : 3